ORSZÁGOS LOMBIKBÉBI TÁMOGATÓ ALAPÍTVÁNY

"Egy esély az esélytelenségben"

Get Adobe Flash player

Klixo Particles

Támogatóink


Kispest Önkormányzat

 

Ház-Tűz-Védő Kft.

 

A-GÓTIKA

A-GÓTIKA Építőipari Kft.

 

Jákó Kispest

 

Alphazoo Kft.

Alphazoo Kft.

 

Dekmár Autósiskola

Dekmár Autósiskola

 

Danone Magyarország Kft.

Danone Magyarország Kft.

 

Zsuzsi Cuki Pesterzsébet

 

Budaörsi kertészet

Hasznos linkek

Fényképalbum

Országos Lombikbébi Támogató Alapítvány

Róma 2010

2010. június 27-30. között Rómában kerül megrendezésre az ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embriology= Európai Humán Reprodukciós és Embriológiai Társaság; www.eshre.eu) 26. éves találkozója, ahol egy nagyszabású orvosi konferencia mellett a lombikprogramban született gyermekekkel rendelkező családok európai találkozójára is sor kerül, ahol szintén képviselteti magát alapítványunk.

Katona Brigitta nemzetközi kapcsolattartón kívül Földi Cintia, az alapítvány alapítóinak a lombikbébi-program keretében született gyermeke is részt vesz a római konferencián.

Eddigi információink szerint körülbelül 8000 látogató várható az eseményre. Június 27-én az orvosi prekongresszus nyitja meg a rendezvénysorozatot, másnap a Fertility Europe konferenciája lesz, 29-én délután pedig a lombikgyermekek- és családok találkozója.

A római konferencián mutatjuk be a Fertility Europe új, Special Families című kampányát, amelynek célja egy valóban különleges üzenet átadása Európa-szerte. Az Országos Lombikbébi Támogató Alapítvány is hozzájárul a szóban forgó projekthez, hogy a gyermekre vágyó magyarországi meddő párok hangját is eljuttassa egész Európába. Valamennyi Fertility Europe-tag saját országa nevében adhatja át üzenetét, melyek képeslapokon fognak megjelenni azzal a céllal, hogy európai és hazai szinten egyaránt tudatosítsuk a meddőség problémáját és közvetítsük a reményt, miszerint a gyermekáldás nem elérhetetlen álom, hiszen ma már az orvostudomány is sokat tehet, nem beszélve más lehetőségekről, mint az örökbefogadás.