ORSZÁGOS LOMBIKBÉBI TÁMOGATÓ ALAPÍTVÁNY

"Egy esély az esélytelenségben"

Get Adobe Flash player

Támogatóink


Kispest Önkormányzat

 

Ház-Tűz-Védő Kft.

 

A-GÓTIKA

A-GÓTIKA Építőipari Kft.

 

Jákó Kispest

.

 

Dekmár Autósiskola

Dekmár Autósiskola

 

Danone Magyarország Kft.

Danone Magyarország Kft.

 

Zsuzsi Cuki Pesterzsébet

 

Budaörsi kertészet

Hasznos linkek

Fényképalbum

Országos Lombikbébi Támogató Alapítvány

Róma 2010

2010. június 27-30. között Rómában kerül megrendezésre az ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embriology= Európai Humán Reprodukciós és Embriológiai Társaság; www.eshre.eu) 26. éves találkozója, ahol egy nagyszabású orvosi konferencia mellett a lombikprogramban született gyermekekkel rendelkező családok európai találkozójára is sor kerül, ahol szintén képviselteti magát alapítványunk.

Katona Brigitta nemzetközi kapcsolattartón kívül Földi Cintia, az alapítvány alapítóinak a lombikbébi-program keretében született gyermeke is részt vesz a római konferencián.

Eddigi információink szerint körülbelül 8000 látogató várható az eseményre. Június 27-én az orvosi prekongresszus nyitja meg a rendezvénysorozatot, másnap a Fertility Europe konferenciája lesz, 29-én délután pedig a lombikgyermekek- és családok találkozója.

A római konferencián mutatjuk be a Fertility Europe új, Special Families című kampányát, amelynek célja egy valóban különleges üzenet átadása Európa-szerte. Az Országos Lombikbébi Támogató Alapítvány is hozzájárul a szóban forgó projekthez, hogy a gyermekre vágyó magyarországi meddő párok hangját is eljuttassa egész Európába. Valamennyi Fertility Europe-tag saját országa nevében adhatja át üzenetét, melyek képeslapokon fognak megjelenni azzal a céllal, hogy európai és hazai szinten egyaránt tudatosítsuk a meddőség problémáját és közvetítsük a reményt, miszerint a gyermekáldás nem elérhetetlen álom, hiszen ma már az orvostudomány is sokat tehet, nem beszélve más lehetőségekről, mint az örökbefogadás.